Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ένας 98άρης με τους Άνδρες!

Ένας 98άρης με τους Άνδρες!


Πριν καν συμπληρώσει τα 16, ο Σωτήρης Φιάκας, ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών, παίρνει εντολή να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα του τριφυλλιού.

Από τη μέρα πρόσληψης του Κώστα Καϊάφα, έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια για να αυξηθεί το Κυπριακό στοιχείο στην ομάδα μας και να δοθούν ευκαιρίες σε παιδιά από τις ακαδημίες.

Αρχές Απριλίου, ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προπόνησε τις ομάδες Νέων και Παίδων και ο Σωτήρης Φιάκας ήταν ένας από τους παίκτες που κέρδισαν τον κύπριο τεχνικό. Ο Καϊάφας έδωσε εντολή όπως ο μικρός ανεβεί στην πρώτη ομάδα, με τον ίδιο να θυσιάζει ακόμα και τα μαθήματα του ώστε να μην χάσει προπόνηση!

Ο Φιάκας αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Παίδων U17 και μάλιστα σήμερα ταξιδεύει για τα Σκόπια αφού η Κύπρος συμμετέχει σε τετραεθνές τουρνούα.

Το τουρνουά θα γίνει από τις 22 μέχρι τις 25 Απριλίου και συνδιοργανώνεται από την Ομοσπονδία των Σκοπίων και την UEFA στο πλαίσιο του UEFA Development Program της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος, πέραν της δικής μας Εθνικής και των Σκοπίων, οι Εθνικές Παίδων της Γεωργίας και της Αρμενίας.

Ο Σωτήρης είναι γεννημένος στις 08/09/1998 και είναι ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή που συμμετέχει στις προπονήσεις, δίπλα από τους παίκτες που θαυμάζει και έχει σαν πρότυπο. Αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και σουτάρει με το αριστερό του πόδι.

Στις 14 Νοεμβρίου ο Φιάκας είχε σκοράρει κατά της Γερμανίας σε αγώνα που έγινε στο Rodinghaussen:


Σωτήρης Φιάκας – Φιλικό Γερμανία-Κύπρος U16 από Omonoianews