Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έντονος και αποφασισμένος

Έντονος και αποφασισμένος

vik_8940


Αν είναι ένα πράγμα που μπορεί να λεχθεί για τον Κώστα Καϊάφα, τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και τον προπονητή, είναι πως δεν κρύβεται ποτέ. Στις 6 εβδομάδες που είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ είπε πολλές αλήθειες. Μίλησε για το λάθος της διοίκησης να αφήσει τον Γκικίεβιτς να φύγει, μίλησε για την ομάδα που μένει από δυνάμεις, μίλησε και για τη διαιτησία που δεν σέβεται την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ταυτόχρονα κάνει ξεκάθαρο πως θέλει όλους τους παίκτες του να είναι πειθαρχημένοι και να δίνουν 100%.

Την προπονητική του αξία, μπορούμε να τη μάθουμε μόνο μέσα από μια πλήρη χρονιά. Του χρόνου, όταν η ομάδα θα σχεδιαστεί και θα καθοδηγηθεί από εκείνον, θα μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Το βέβαιο είναι πως είναι έντονος σε κάποια πράγματα που δεν του αρέσουν και αποφασισμένος να τα αλλάξει, με οποιοδήποτε κόστος. Κανείς δεν είναι πάνω από την ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι καλό όσοι είναι κοντά στο πράσινο οικοδόμημα να κατανοήσουν τη νέα τάξη πραγμάτων που θα προσπαθήσει ο κόουτς να επιβάλει.

Σε αυτό το σημείο να πούμε και κάτι άλλο. Κατανοούμε την ανησυχία από την απόδοση της ομάδας σε κάποια σημεία. Δεν κατανοούμε όμως τον πανικό. Είναι πολύ λίγα αυτά που μπορούν να αλλάξουν μήνα Απρίλιο, τα προβλήματα μας δεν είναι σημερινά, ξεκινούν από το καλοκαίρι και μεγάλωσαν μέσα στη χρονιά. Ας μην τορπιλίσουμε οι ίδιοι τη νέα προσπάθεια που γίνεται, ας κάνουμε υπομονή να βγει η χρονιά και από το καλοκαίρι, θέτουμε τον πήχη εκεί που πρέπει.