Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9 για παιχνίδι με ΑΕΛ

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9 για παιχνίδι με ΑΕΛ

tsireio4


Αδέλφια της ΘΥΡΑΣ 9, τιμημένε Πράσινε Λαέ, Διαπιστώνουμε ότι τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας διχασμός στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με αφορμή το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας εναντίον της αελ και κάποιες σχετικές ενέργειες που έγιναν από μερίδα οπαδών μας.

Και για να μην κρυβόμαστε, μιλούμε ασφαλώς για τα μηνύματα που ανεγράφησαν στους τοίχους του Ηλίας Πούλλος πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς και σε πανό που αναρτήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρες τις θέσεις μας:

* Το συγκεκριμένο πανό, δεν δημιουργήθηκε και δεν αναρτήθηκε από τη ΘΥΡΑ 9 ή στελέχη της, γι αυτό άλλωστε και βρισκόταν κρεμασμένο πολύ μακριά από το χώρο που κατέλαβε η ΘΥΡΑ 9 στο γήπεδο. Αναρτήθηκε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μετά κατέβηκε αμέσως πράγμα που δείχνει ότι γνώριζαν ότι ήταν πολύ πιθανόν σαν οργανωμένοι να αντιδράσουμε.

* Τα μηνύματα στον τοίχο του προπονητικού μας κέντρου εννοείται πως δεν ανεγράφησαν από τη ΘΥΡΑ 9 ή στελέχη της και εννοείτε ότι καταδικάζουμε αυτή την πράξη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση