Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ανακριβές και λανθασμένο το δημοσίευμα” – Απολογούνται με τραπέζωμα! (video)

“Ανακριβές και λανθασμένο το δημοσίευμα” – Απολογούνται με τραπέζωμα! (video)


Δημοσίευμα στην SportDay σήμερα μιλάει για βαρύ πρόστιμο σε δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λόγω μιας διαφωνίας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει ανακριβές με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου. Κοντά στο 32ο λεπτό, ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο πλησιάζει τον Γιώργο Εφραίμ και έχουν ένα έντονο διάλογο για μία συγκεκριμένη φάση που χάθηκε η μπάλα, με τον Κώστα Καϊάφα να βάζει τις φωνές και στους δύο.

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ανακριβές και λανθασμένο. Δεν θα το διορθώσουμε εμείς. Αυτοί που το έγραψαν όφειλαν να είναι πιο προσεκτικοί. Έγινε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του αγώνα που δεν πέρασε απαρατήρητο. Από την πρώτη στιγμή το θέμα χειρίστηκε η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο και προχώρησαν στις ενέργειες που έπρεπε, έτσι το όλο ζήτημα θεωρείται λήξαν, με τον καλύτερο μάλιστα τρόπο. Όμως, όσοι ασχολούνται με την ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλουν να είναι προσεκτικοί και να μην γράφουν ανακρίβειες, οι οποίες δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις», δήλωσε ο Α.Δημητρίου.

Όπως πληροφορούμαστε οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν συγγνώμη που ξέφυγαν και αποφασίστηκε όπως παραθέσουν δείπνο στην υπόλοιπη ομάδα με δικά τους έξοδα, παραδεχόμενοι έτσι το λάθος που έκαναν.