Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτοί (κι άλλοι πολλοί) αρέσουν από Κύπρο

Αυτοί (κι άλλοι πολλοί) αρέσουν από Κύπρο

Ο Τουράμ είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε φέτος

Ιδιαίτερο βάρος στην εγχώρια αγορά έχει πέσει από τους πράσινους και λογικό είναι οι παίκτες που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα μας να αρέσουν στον προπονητή της ομάδας μας.


Ξεκινώντας από την πρώην ομάδα του Κώστα Καϊάφα, κάποιοι νεαροί που αγωνίστηκαν φέτος στην Αλκή, συμπεριλαμβανομένου και του Μάριου Δημητρίου, ίσως βρεθούν στο Ηλίας Πούλλος αφού ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιστεύει πολύ σε αυτούς.

Συνεχίζοντας πάμε στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι πράσινοι εκτός του Γιώργο Αρέστη, από τους βυσσινί είχαν τσεκάρει και τον Μπεσάρντ Ιμπραϊμι, ενώ ο Χριστάκης Μάστρου βρίσκεται στους υποψήφιους για τον αναπληρωματικό πορτιέρο.

Επιστρέφοντας στη Λάρνακα και στην Ανόρθωση, γνωρίζουμε πως εκτός από τον Γκαουσού Φοφανά, ο Κώστας Καϊάφας είχε βάλει στο μάτι κι άλλους παίκτες της ομάδας της Αμμοχώστου, με ένα εξ αυτών να είναι ο Ρομπέρντο Κολαούτι αφού ο κόουτς ψάχνει ένα επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Αργεντινού. Η περίπτωση του δεν προχώρησε. Ίσως όμως να έχουμε κάτι με άλλο ποδοσφαιριστή της “κυρίας”.

Από τον Άρη, πως να μην αρέσει ο Βραζιλιάνος Τουράμ, που έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο 23χρονος επιθετικός έχει τα στοιχεία που ζητάνε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για τον 2ο επιθετικό που θα αποκτηθεί. Το προπονητικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε ξεχωρίσει από τον Εθνικό Άχνας τον Μάρκο Αουρέλιο.

Υπάρχουν σίγουρα περισσότεροι από αυτούς που γράψαμε, από την μέρα που ανέλαβαν Καϊάφας και Ιωακείμ, γίνεται μελέτη στους παίκτες από Κύπρο και συγκεντρώνονται συνεχώς πληροφορίες για όσους ξεχωρίζουν, χωρίς να σημαίνει και πως θα αποκτηθούν.