Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για την περηφάνια μας και το όνομα μας!

Για την περηφάνια μας και το όνομα μας!

vik_9112


Αιώνιο ντέρμπι σήμερα. ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα αγώνα που για τον ένα είναι ζωής και θανάτου, για τον άλλο θέμα περηφάνιας κι τιμής. Όταν όμως η ομάδα που παίζει για την περηφάνια της είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, το κίνητρο για νίκη είναι τεράστιο. Τόσο μεγάλο που να επισκιάζει τις βλέψεις του αντιπάλου.

Οι ποδοσφαιριστές μας πήραν χθες το απόγευμα μια πολύ καλή γεύση του τι σημαίνει για τον κόσμο της ομάδας η σημερινή νίκη. Στο τέλος μιας χρονιάς δύσκολης, με αποτελέσματα που περισσότερο πίκραναν παρά ικανοποίησαν, περισσότεροι από 500 οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μαζεύτηκαν στο οίκημα των οργανωμένων για να τους αποθεώσουν και να τους στηρίξουν. Εκείνο το πάθος τον οπαδών, περιμένουμε να δούμε να βγαίνει στο γήπεδο από τους παίκτες! Να μην δέχονται να χάσουν, να είναι λυσσασμένοι για τη νίκη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε τις τελευταίες 4 εβδομάδες πόσο αδίκησε τον εαυτό της καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Για την πάρτη της, για την περηφάνια και το όνομα της, να κερδίσει σήμερα τον αιώνιο της, να του τσακκίσει μια και καλή τα όνειρα για τίτλο και να δει το μέλλον με άλλο μάτι.