Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γκικίεβιτς: “Ήταν καλή περίοδος στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Γκικίεβιτς: “Ήταν καλή περίοδος στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

img_3198


Παρότι ο Ούκας Γκικίεβιτς έζησε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια δύσκολη εποχή της, όπου οι ποδοσφαιριστές έκαναν κάποιους μήνες να πληρωθούν, χαρακτηρίζει καλή την παραμονή του στην ομάδα μας. Παράλληλα σε μέσο της γενέτηρας του (Βρότσουαβ) αποκαλύπτει πως είναι σε επαφή με τους πρώην συμπαίκτες του.

“Ήταν μια καλή περίοδος της ζωής μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έπαιζα αρκετά -22 από τους 27 αγώνες- σκόραρα 7 τέρματα. Είχαμε πολλές αλλαγές προπονητών, όμως προσπαθούσα να το βλέπω σαν έξτρα κίνητρο για να δουλεύω καλύτερα. Έχω ακόμα συχνή επαφή με τους πρώην συμπαίκτες μου. Κάποιοι θεωρούν πως με το καινούριο προπονητή, αν ήμουν ακόμα στο ρόστερ ίσως να πηγαίναμε για πρωτάθλημα, όχι απλά για την Ευρώπη”, ήταν τα πρώτα λόγια του Πολωνού φορ.

Στη συνέχεια ο Ούκας μίλησε και για την επιλογή του να πάει στο Καζακστάν:

Κάποιοι μπορεί να θεωρούν πως πήγα για τα λεφτά. Είχα 48 ώρες μπροστά μου, να μελετήσω το πρωτάθλημα, τις ομάδες. Είδα ότι όνειρο των περισσότερων παικτών, είναι να μεταπηδήσουν σε ομάδα της Ρωσίας. ΟΚ έπρεπε να δω και τις συνθήκες ζωής, αλλά δεν είναι τόσο άσχημα. Είχα ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά αποφάσισα να πάρω το ρίσκο. Ήταν βήμα προς τα πίσω; Ίσως, αλλά η Αστάνα πλήρωσε 1,2 εκατομμύρια για να πάρει το Λευκορώσο διεθνή Μπρεσάνα, έκανε κι αυτός βήμα πίσω; Από την άλλη, η αλήθεια είναι πως ο χρόνος μάλλον σταμάτησε εδώ.”