Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν κάνουν συμβιβασμούς στα θέλω τους

Δεν κάνουν συμβιβασμούς στα θέλω τους

vik_0287


Θέλουν να κάνουν μια ΟΜΟΝΟΙΑ που θα τρέχει 90 λεπτά. Θέλουν οι παίκτες να έχουν νοοτροπία νικητή και να αρνούνται να χάσουν. Να έχουν το σθένος να κερδίσουν ακόμα και τη διαιτησία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κώστα Καϊάφα. Θέλουν επίσης όλοι να βάζουν πάνω από όλα το σύνολο. Αυτά με βάση τις δηλώσεις και τα έργα του τεχνικού μας τημ.

Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του, δεν πρόκειται να κάνουν υποχωρήσεις στα θέλω τους. Έτσι μας συνήθισε άλλωστε ο αιώνιος αρχηγός, να μην κάνει συμβιβασμούς, να είναι σταθερός στις απόψεις του. Και από τη στιγμή που ο προγραμματισμός της ομάδας μας θα γίνει ακριβώς με γνώμονα αυτά τα θέλω και αυτές τις απόψεις, καλά κάνουν όλοι να αντιληφθούν πως αφεντικό είναι ο κόουτς.

Αφού πάντως μιλήσαμε για αφεντικό του προγραμματισμού, να πούμε και ότι η άποψη μας είναι πως πρέπει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα γίνει με τον τεχνικό διευθυντή. Ξεκάθαρο πλέον, ότι ίσως ανοίξει κάποιες πόρτες (όταν και εφόσον αποκτηθεί), όμως σίγουρα δεν θα έχει τα κλειδιά του φετινού προγραμματισμού, για λόγους που είχε πει ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας. Θα ήταν ορθό και λογικό όμως, να αναλυθούν ακριβώς οι αρμοδιότητες και ο ρόλος του, για να ξέρει και ο κόσμος τι ακριβώς να απαιτήσει.