Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: «Ήταν σαν να έσβησε ο διακόπτης στο 65»

Δημητρίου: «Ήταν σαν να έσβησε ο διακόπτης στο 65»


Στην πτώση της απόδοσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 65 και μετά στάθηκε ο Αντρέας Δημητρίου, ο οποίος πάντως τόνισε πως η ομάδα μας άξιζε τους 3 βαθμούς. Παράλληλα ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέφερε πως πρέπει να δουλέψουμε “με φάρο την επόμενη χρονιά”. Τα όσα δήλωσε ο Αντρέας Δημητρίου:

Όταν μέσα στην έδρα σου βάζεις 3 γκολ και δεν κερδίζεις, υπάρχει πρόβλημα. Προηγηθήκαμε, ελέγχαμε το ρυθμό, δεν κινδυνέψαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη αν και δεχτήκαμε σε ανύποπτο χρόνο το γκολ, αντιδράσαμε εξαιρετικά, πετύχαμε δυο γκολ, είχαμε δοκάρι, βγάζαμε εξαιρετικό πρόσωπο. Από κει και πέρα έσβησε ο διακόπτης,άλλαξε πλήρως η εικόνα.

Ο προπονητής μας ήταν πολύ έντονος στο σημείο αυτό και θα αλλάξει την εικόνα. Είναι μια χρονιά ταλαιπωρημένη και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ότι μπορεί να βελτιωθεί με φάρο την επόμενη σαιζόν. Γενικά το αποτέλεσμα μας αδικεί, πετύχαμε και 4ο γκολ όμως δεν αναγράφεται στο σκορ. Όπως και να έχει θα δούμε τα αρνητικά μας, θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο προπονητής ήταν έντονος σε κάποια σημεία γιατί έχει ενοχληθεί από αυτά που είδε.

Δεν θέλω να μπω σε τεχνικά θέματα, μίλησε ο καθ’υλην αρμόδιος. Υπάρχουν ειδικοί και για να τα λέει ο προπονητής υπάρχει βάση. όσον αφορά τους διαιτητές, ο προπονητής μας έπαιξε πολλά χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει ζήσει απίστευτα πράγματα και ουσιαστικά, είπε πως θα φτιάξει μια ομάδα που να μην μπορεί να την βλάψει κανείς. Ευχαριστούμε το κόσμο και του μεταφέρουμε την αποφασιστικότητα να μην βλέπει αυτά που είδε στα τελευταία 20 λεπτά.

Τέλος ένα περιστατικό που έγινε έξω από τη Δυτική, ένας πατέρας προσπάθησε να μπει με το 4χρονο παιδί του στο γήπεδο και υπήρξε ένα περιστατικό με αστυνομικό. Θα το ελέγξουμε, γιατί ήταν πολύ σημαντικό και αποδεικνύει πως η αστυνομία έχει χάσει κάθε έλεγχο.