Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διαρκείας και Green Boutique σήμερα στο ΓΣΠ

Διαρκείας και Green Boutique σήμερα στο ΓΣΠ


Συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργήσει σήμερα (23/04) στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, από τις 15:30 μέχρι και τις 18:00, ώρα έναρξης του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ερμή.

Πρόκειται για μία πολύ καλή ευκαιρία για να συνδυάσουν οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την παρουσία τους στο ΓΣΠ, με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την σεζόν 2014-15.

——————–

Μεγάλο κατάστημα της Green Boutique θα λειτουργήσει σήμερα (23/04) στο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, από τις 15:30 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή (18:00), αλλά και για 20 λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν, μόνο για σήμερα και μόνο από το κατάστημα που θα στηθεί στο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα, μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις μέχρι και 50%, ειδικά πακέτα προϊόντων, ενώ θα μπορούν να προμηθευτούν και τα καινούργια καλοκαιρινά προϊόντα της ομάδας μας.

Προπώληση εισιτηρίων για τον τελικό πετόσφαιρας (25/04) και τον ημιτελικό φούτσαλ (24/04)
Στο κατάστημα της Green Boutique θα διατίθενται εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου πετόσφαιρας ανάμεσα στην ομάδα μας και στην Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 25 Απριλίου, στις 19:00, στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον», τα οποία κοστίζουν 15 ευρώ (10 ευρώ το εισιτήριο + 5 ευρώ εισφορά στο τμήμα πετόσφαιρας), με δώρο ένα καπελάκι της ομάδας μας.

Επίσης, εισιτήρια θα προπωλούνται και για τον αυριανό (24/04) ημιτελικό αγώνα φούτσαλ ανάμεσα στην ομάδα μας και στον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ελευθερια» και θα ξεκινήσει στις 20:30. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Green Boutique στο 22-314922