Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είναι απλά ο πρώτος

Είναι απλά ο πρώτος

vik_9683


Ο Γκαουσού Φοφανά είναι και επίσημα ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτάει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο άσσος της Ανόρθωσης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας για του χρόνου, με απολαβές σαφώς κατώτερες από τους παίκτες που παίζουν στη θέση του και βρίσκονται τώρα στο ρόστερ. Το σημαντικό βέβαια είναι να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις ενός συλλόγου σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί στο τέλος της ημέρας, ποδοσφαιρικό κλαμπ είμαστε και όχι λογιστικός οίκος. Ο προπονητής του για του χρόνου δείχνει αισιόδοξος.

Ο Φοφανά πάντως εικάζουμε πως είναι απλά ο πρώτος από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο και κλείνει στην ομάδα μας. Τουλάχιστον άλλοι 4 ποδοσφαιριστές, όλοι επιλογές Καϊάφα, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ και ο προπονητής μας θεωρεί πως παρότι αμείβονται με χαμηλά ποσά, μπορούν να αποτελέσουν τη ραχοκοκκαλιά της ομάδας. Ποιοι θα κλείσουν δεν μπορεί κανείς να ξέρει, το βέβαιο είναι πως τουλάχιστον στο κομμάτι των εγχώριων μεταγραφών, τα κλειδιά έχουν δωθεί αποκλειστικά στον Καϊάφα και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα περιμένει τον τεχνικό διευθυντή πριν προχωρήσει.

Τη νέα σαιζόν, το σωματείο μας στοχεύει να ρίξει το μισθολόγιο του, κατά 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ήδη επιβεβαιώσει πως πρώτιστα κοιτάνε στο εγχώριο παζάρι για μεταγραφές, ακριβώς προς την κατεύθυνση της μείωσης του μισθολογίου. Στο παρελθόν άλλες ομάδες τα κατάφεραν με αυτή την τακτική, ευχόμαστε πως το ίδιο θα συμβεί και στη περίπτωση μας.