Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η δουλειά συνεχίζεται

Η δουλειά συνεχίζεται

gmi_8958


Δεν ήρθε η νίκη για την ομάδα μας, παρότι οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν πολύ και έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο. Στην ουσία πάντως για την ομάδα μας δεν αλλάζει κάτι. Έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό, στόχος είναι να σφραγιστεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να βελτιωθεί η εικόνα. Έγιναν και τα δύο.

Από κει και πέρα, ο στόχος της 4ης θέσης δεν επηρεάστηκε και τόσο. Έχουμε δυο παιχνίδια κόντρα στον Ερμή και η απόσταση μας είναι στη μια νίκη. Αν συνεχίσει η ανοδική πορεία, δεν έχουμε καμία απολύτως αμφιβολία πως θα κερδίσουμε τον φτεροπόδαρο δυο φορές και θα τερματίσουμε στο τέλος στην τετράδα. Το ζητούμενο είναι να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά και η βελτίωση.

Τα ονόματα των υπόλοιπων ομάδων, ίσως να μην αποτελούν πρόκληση σαν αυτό του αιωνίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται, να εμπεδώνεται ακόμα καλύτερα η φιλοσοφία του Καϊάφα και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Η εικόνα από τη μέρα που ήρθαν σαν προπονητές οι δυο αρχηγοί Καϊάφας και Ιωακείμ έχει αλλάξει άρδην κι αυτό μας ικανοποιεί. Ο κόουτς όμως το λέει συνεχώς, έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης.