Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η σωστή αντίδραση του Ρούμπιο και το οικογενειακό κλίμα (video)

Η σωστή αντίδραση του Ρούμπιο και το οικογενειακό κλίμα (video)


Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 53ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κώστας Καϊάφας αποφασίζει να ρίξει στον αγώνα τον Γιώργο Εφραίμ και να αποσύρει τον Άλεξ Ρούμπιο. Ο Ισπανός δεν αντιδράει που γίνεται αλλαγή 7 μόλις λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, αντίθετα κάνει το σπριντ και φθάνει στη γραμμή για να γίνει η αλλαγή το συντομότερο και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος αφού μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα μας έχανε με 0-1.

Και το σχόλιο το κάνουμε διότι δεν έχει και πολύ καιρό που παίκτες αντιδρούσαν στις αλλαγές. Συνεχίζοντας τη μίνι ιστορία με τον Ρούμπιο, κάνουμε αναφορά και στο τι έκανε ο Ισπανός, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ γύρισε το ματς με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Αντρέ Σκέμπρι. Ο Ρούμπιο, ήταν ο πρώτος παίκτης που έφυγε από τον πάγκο και έτρεξε πάνω τον Μαλτέζο, ρίχνοντας τον στο έδαφος, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι και όλοι μαζί να γίνουν ένα κουβάρι, μπροστά από τα μάτια των χιλιάδων οπαδών τους που χάρηκαν τόσο πολύ τη στιγμή.

Το προπονητικό τιμ έχει δουλέψει ιδιαίτερα στον ψυχολογικό τομέα και στη διαμόρφωση καλού κλίματος εντός των αποδυτηρίων. Είναι κοντά στους παίκτες και έχουν συνεχώς συναντήσεις μαζί τους. Η παρουσία του Καϊάφα, αλλά και των Ιωακείμ και Ράουφμαν εμπνέει τους παίκτες που ξέρουν πως πρόκειται για μεγάλες προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.