Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η πρώτη θέση που χρειάζεται ενίσχυση

Η πρώτη θέση που χρειάζεται ενίσχυση


Ε πλέον το ξέρει και ο πιο άσχετος από ποδόσφαιρο: η ΟΜΟΝΟΙΑ πονάει και μάλιστα πολύ, στο εύκολο γκολ. Από τη μέρα που ήρθε ο Καϊάφας η εικόνα διορθώθηκε, η ομάδα σουλουπώθηκε, σκόραρε όμως μόλις στα 2 από τα 5 παιχνίδια της. Και όπως αποδεικνύεται, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούν να γίνουν. Γιατί πέραν του Ρουσιά δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος φορ στο ρόστερ, λείπει ο άνθρωπος που να σπρώχνει τη μπάλα μες τα δίκτυα.

Σκεφτείτε απλά τον κύριο της φωτογραφίας στον περσινό δεύτερο γύρο. Ότι ήταν κοντά στη περιοχή κατέληξε στα δίκτυα. Πλάσες στην κίνηση, κεφαλιές, τεχνικά τελειώματα, ο Αντρέ Άλβες σημείωσε πέρσι από το Γεννάρη και μετά 16 τέρματα και μόνο τυχαίο δεν είναι που την περίοδο που αναφέρουμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρείτο η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν λέμε προφανώς πως αυτό οφειλόταν μόνο στον Άλβες, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.

Για να μην δημιουργούμε πάντως λάθος εντυπώσεις, να πούμε πως ούτε ο ίδιος ο Αντρέ Άλβες δεν ξέρει που θα αγωνίζεται του χρόνου αφού το συμβόλαιο του με την ομάδα στο Dubai που τον πωλήσαμε δεν έχει ακόμα λυθεί και το θέμα πήρε την δικαστική οδό. Αναμφίβολα όμως η πρώτη θέση που χρειάζεται ενίσχυση η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού.