Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει λεπτούς χειρισμούς το θέμα Ασσίς

Θέλει λεπτούς χειρισμούς το θέμα Ασσίς

img_5500


Από τη στιγμή που ένας παίκτης της αξίας του Νούνο Ασσίς μένει ελεύθερος, φυσιολογικό είναι να αρχίσουν διάφορα σενάρια. Κι ας είναι 36 στα 37 κι ας μην έχει ακόμα αποφασίσει καλά καλά ο ίδιος τι θέλει να κάνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Καϊάφας καλούνται να διαχειριστούν ορθά το θέμα, γιατί χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς.

Ο Νούνο αυτή τη στιγμή αμείβεται με ποσό πέραν των 200 χιλιάδων, που η ΟΜΟΝΟΙΑ σίγουρα δεν μπορεί να αντέξει. Ειδικά από τη στιγμή που ο Πορτογάλος είναι στα τελευταία της καριέρας του, έχει καταστεί σαφές πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανανεώσει με τις ίδιες απολαβές. Οι τελευταίοι 2 μήνες άλλωστε απέδειξαν πόσο μεγάλο είναι το ρίσκο να βασιστεί ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς στον Πορτογάλο μάγο.

Το τεχνικό τημ, καλείται να αποφασίσει κατά πόσον χρειάζεται τον ποδοσφαιριστή σε ένα διαφορετικό ρόλο του χρόνου, ενώ και ο ίδιος αν είναι έτοιμος να δεχθεί γερή μείωση. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει επαφή, το βέβαιο είναι ότι ο Ασσίς είναι ευχαριστημένος στην Κύπρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάποια σενάρια που τον ήθελαν σε ρόλο τεχνικού διευθυντή φαίνεται προς το παρόν να χάνουν έδαφος, έτσι μιλάμε καθαρά για ρόλο ποδοσφαιριστή. Αν στην πορεία αυτό αλλάξει, αλλάζουν προφανώς και τα δεδομένα.

Ο Νούνο Ασσίς δεν είναι όποιος κι όποιος, είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα. Το βέβαιο σε αυτή την υπόθεση είναι πως δεν πρέπει να γίνει σήριαλ, γιατί επικοινωνιακά δεν είναι ένα εύκολο θέμα να διαχειριστεί το σωματείο.