Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα εξαρτηθούν πολλά από τις αποχωρήσεις

Θα εξαρτηθούν πολλά από τις αποχωρήσεις

vik_6384


Βρισκόμαστε στα μέσα Μαΐου και είναι φυσιολογικό να έχουν ήδη αρχίσει να συζητιούνται πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι. Κάποιες θέσεις φωνάζουν πως θέλουν ενίσχυση όπως είναι η επίθεση. Προφανώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τουλάχιστον επιθετικού αν και οι πληροφορίες μιλάνε για δύο. Από κει και πέρα όμως, πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποχωρήσεις. Τόσο τον αριθμό τους, όσο και τα πρόσωπα που θα περιλαμβάνουν.

Ας μιλήσουμε με παραδείγματα. Για τον άξονα αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει τους Ασσίς και Φερνάντες, ποιοτικότατοι αλλά 37. Ο Νούνο μάλιστα προβληματίζεται κατά πόσον θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Ανάλογα με την απόφαση του, αλλά και την απόφαση του Καϊάφα για την παραμονή τους, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποκτήσει 0, 1 ή 2 επιτελικούς. Επίσης είναι ενδιαφέρον να δούμε αν ο κόουτς θα εμπιστευτεί στον Αλίπιο τη μια από τις δυο θέσεις.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και σε άλλες θέσεις, όπως τα φτερά της επίθεσης, με τα συμβόλαια των Εφραίμ-Σκέμπρι να εκπνέουν και τους Πλατινί-Τέιλορ να μην έχουν πείσει.Στο αριστερό άκρο της άμυνας, πρέπει να ξεκαθαρίσει αν μένει η φεύγει ο Λεάντρο πριν γίνει κίνηση. Γενικώς, ο αριθμός των μεταγραφών και η μορφή του νέου ρόστερ, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις αποχωρήσεις.