Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καταρτίζεται η μπλακ λιστ

Καταρτίζεται η μπλακ λιστ

vik_6886


Κώστας Καϊάφας και διοίκηση άρχισαν εδώ και μερικές ημέρες τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν και ήδη έγινε μια πρώτη κουβέντα γι΄ αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δείχνει να μην υπολογίζει σε μερικούς ποδοσφαιριστές και αυτό φάνηκε και από το λιγοστό ή και καθόλου χρόνο που τους χρησιμοποίησε από τη μέρα που ανάλαβε την ομάδα μας.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως υπάρχουν τρεις κατηγορίες παικτών στη σχετική λίστα. Αυτοί που θα δοθούν με δανεισμό, αυτοί που έχουν συμβόλαιο και είναι εκτός πλάνων και τέλος αυτοί που δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά.

Ξεκινώντας από την τελευταία κατηγορία, σε αυτή βρίσκονται τα ονόματα των Νούνο Ασσίς και Φερνάντες και ο κόουτς θα πάρει σύντομα τη τελική του απόφαση εάν η ομάδα τους χρειάζεται ή εάν θα γίνει κίνηση για απόκτηση επιτελικού που βρίσκεται σε πιο νεαρή ηλικία.

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα, παρά το συμβόλαιο τους. Σε αυτή φαίνονται να είναι τα ονόματα των Χοσέ και Αλαμπί αλλά και άλλων παικτών που αγωνίστηκαν για λίγο τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, ωστόσο δεν έπεισαν τον Κύπριο τεχνικό. Ο Κώστας Καϊάφας δεν θα είχε πρόβλημα εάν απλά λύνονταν τα συμβόλαια τους.

Η τελευταία κατηγορία αφορά τους παίκτες που ίσως δοθούν με δανεισμό προκειμένου να πάρουν παιχνίδια. Θυμίζουμε πως επιστρέφουν από δανεισμό Φραγκέσκου, Μενγκόλο και Κατελάρης.