Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κλείσε τους τα στόματα

Κλείσε τους τα στόματα

vik_0699


Όλη τη χρονιά ακούει και διαβάζει. Ακούει πως έκλεισε στο Αποέλ, ακούει πως έκλεισε στον Απόλλωνα, διαβάζει πως δεν ανανεώνει, διαβάζει τιμές για το που καταλήγει. Ακόμα κι όταν ο ίδιος είπε ξεκάθαρα “μίλησα με τον προπονητή μου και του είπα πως δεν έκλεισα πουθενά. Το καλοκαίρι θα συζητήσουμε για το συμβόλαιο μου”, διαβάζει κάποιους να λένε “και να έκλεινες αλλού θα το έλεγες;”

Τις τελευταίες 3 εβδομάδες, ο Εφραίμ είναι άλλος άνθρωπος. Κόντρα στην Ανόρθωση ήταν πραγματικός αρχηγός. Όχι μόνο για τα δυο γκολ του, αλλά γιατί έτρεξε να πάρει τη μπάλα από τα δίκτυα μετά το πέναλτι, γιατί έτρεξε να μαρκάρει όταν χρειάστηκε, έδειξε πως όταν λέει πως θα δώσει 100% για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το καλοκαίρι θα εξετάσει το μέλλον του, το εννοεί. Μπροστά του τώρα η μεγαλύτερη των προκλήσεων.

Το ποιου ξεκινούν συνήθως τις φήμες είναι γνωστό. 3 φορές μέχρι τώρα καλοθελητές διαβεβαίωναν, άλλοτε ευθέως, άλλοτε εμμέσως πλην σαφώς, πως ο Εφραίμ πάει Αποέλ. Και τις 3 διαψεύστηκαν αλλά επιμένουν. Ο Γιώργος μπορεί μόνο μέσω του γηπέδου να τους κλείσει τα στόματα και αυτό πρέπει να κάνει. Γιατί γνωρίζει από πρώτο χέρι πως μπορεί στόχος τους ήταν να πλήξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά στην πορεία ο πρώτος που το πλήρωσε ήταν ο ίδιος.