Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λέο: “Δεν έπαιζα καλά και ήθελα μια αλλαγή. Τώρα όμως αυτό άλλαξε”

Λέο: “Δεν έπαιζα καλά και ήθελα μια αλλαγή. Τώρα όμως αυτό άλλαξε”


Ο Λεάντρο ήταν ο παίκτης που φιλοξενήθηκε σήμερα στο ποστ γκέιμ της PrimeTel. O Βραζιλιάνος αποκάλυψε πως το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στην ομάδα μας και την επόμενη σεζόν, αφού η αλλαγή Διοίκησης και τεχνικής ηγεσίες του έκατσε.

“Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά. Το Αποέλ έφτιαξε κάποιες φάσεις, όμως μετά ισορροπήσαμε και είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν έχουμε ακόμα το εύκολο γκολ. Χρειαζόμαστε παιχνίδια για να το λύσουμε. Έχουμε βελτιωθεί όμως και παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνουμε και θα καταφέρουμε να πάρουμε και νίκες. Θέλουμε να ανεβούμε στην βαθμολογία. Πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς. Αλλά έτσι είναι τα ντέρμπι”, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι.

Συνεχίζοντας, σχολίασε για τη θέση που αγωνίζεται: “Σε όλη μου την καριέρα πριν έρθω, αγωνιζόμουν σε διάφορες θέσεις και και στο κέντρο και στο αριστερό άκρο. Δεν έχω πρόβλημα να αγωνίζομαι και στο κέντρο. Μου αρέσει να παίζω, το σημαντικό είναι να αγωνίζομαι για το καλύτερο”.

“Σε κάποια στιγμή σκεφτόμουν ότι δεν έπαιζα καλά και ήθελα μια αλλαγή. Τώρα με το νέο ξεκίνημα όμως βελτιώθηκα και έπαιξα και στην Εθνική. Μου αρέσει εδώ και ίσως να συνεχίσω. Το πιθανότερο να μείνω, θα το συζητήσουμε όμως”, ανέφερε για το μέλλον του.