Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μα τελικά δεν τα έπαιρνε από την κυβέρνηση για να χώνει στην...

Μα τελικά δεν τα έπαιρνε από την κυβέρνηση για να χώνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ;


Η προεδρία Μιλτιάδη Νεοφύτου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, συνέπεσε με την προεδρία του Δημήτρη Χριστόφια. Επί χρόνια, γνωστοί άγνωστοι σπίλωναν το όνομα της ομάδας μας, λέγοντας πως “χρηματοδοτείται από τη κυβέρνηση”, ότι “τα εκατομμύρια ο Μιλτής τα παίρνει από το Χριστόφια για να τα βάζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ” και διάφορες άλλες αρλούμπες, τις οποίες δυστυχώς αναπαρήγαγαν κι άλλοι.

Ούτε 3 χρόνια μετά, η ΟΜΟΝΟΙΑ λόγω εκείνων των ανοιγμάτων βρίσκεται 15 εκατομμύρια κάτω, ενώ άλλα 13 είναι οι οφειλές προς τον Μιλτιάδη Νεοφύτου που διαγράφηκαν. Όχι μόνο δεν τα έπαιρνε από τη κυβέρνηση, τα δανειζόταν και τώρα τα περισσότερα τα χρωστάει η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία πλήρωσε τη ζημιά από τις κακόβουλες φήμες, πληρώνει και την οικονομική.

Απόδειξη του πόσο κακόβουλες και τηλεκατευθυνόμενες ήταν οι φήμες, το άνοιγμα των προσφορών για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων στη Λεμεσό. Με κυβέρνηση τώρα Αναστασιάδη, η χαμηλότερη προσφορά ανήκει στην εταιρεία του Μιλτιάδη Νεοφύτου, που είναι μάλιστα χαμηλότερη από τα 122 εκατομμύρια που υπολογίζονταν. Το έργο αναμένεται να πάει στον πρώην πρόεδρο της ομάδας μας και εγείρεται το ερώτημα: μήπως τα χώνει και ο Αναστασιάδης μες την ΟΜΟΝΟΙΑ ρε μάγκες; Εσείς τη δουλειά σας την κάνατε καραγκιόζηδες, πολιτικάντηδες και ΜΜΕ. Εμείς σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πότε θα μάθουμε;