Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να έχει συνέχεια το ανέβασμα

Να έχει συνέχεια το ανέβασμα

vik_0073


Το 20λεπτο ξέσπασμα κόντρα στον Απόλλωνα έφερε χαμόγελα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτά θα μπορούσαν να έρθουν νωρίτερα, όμως η χλωμή απόδοση της ομάδας μας στο ίδιο διάστημα εναντίων του Ερμή, είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαριστούμε. Το βέβαιο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε δρόμο προς τα πάνω. Αργά θα μας πείτε, αλλά καλύτερα ακόμα και τώρα να βλέπουμε μπαλίτσα παρά να πονάμε τα μάτια μας όπως έγινε τον Γεννάρη.

Το πρόγραμμα τώρα λέει Ανόρθωση. Ένα παιχνίδι αδιάφορο τόσο για την ομάδα του Κώστα Καϊάφα, όσο και για την ομάδα της Αμμοχώστου. Αν η χρονιά για μας ήταν κακή, για την ομάδα την Αμμοχώστου ήταν καταστροφική, με τη διαφορά πως (με εξαίρεση τη δεκαετία του 90) η αντίπαλος μας βρέθηκε κι άλλες φορές σε παρόμοια θέση. Εμείς δεν έχουμε σκοπό να συνηθίσουμε, για αυτό θέλουμε μόνο νίκες ως το τέλος, με ελπίδα να καταλάβουμε τελικά την 4η θέση.

Για να γίνει αυτό, πρέπει προφανώς να συνεχίσει το ανέβασμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του τελευταίου παιχνιδιού έδειξε πως μπορεί να κάνει σερί νικών μέχρι το τέλος, αρκεί να προσθέτει κάθε εβδομάδα κάτι παραπάνω στο παιχνίδι της. Θα ήταν μάλιστα ευχής έργο, αν κατάφερνε να το συνδύαζε με χρησιμοποίηση δικών της παιδιών.