Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Να μην ξεχνάμε το οικονομικό”

“Να μην ξεχνάμε το οικονομικό”

vik_0514


Κοντά στις 3,5 χιλιάδες κάρτες διαρκείας έχουν διατεθεί μέχρι τώρα και στόχος είναι με το τέλος της σεζόν να ξεπεράσουμε τις 4 χιλιάδες. Παρά την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και όλοι μας πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε οικονομικά σε κάθε ευκαιρία.

«Αυτός ο κόσμος είναι συγκλονιστικός. Χθες όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν όλοι όρθιοι, έσπρωχναν την ομάδα προς τη νίκη. Είναι το βασικότερο όπλο για να φτιάξουμε ξανά μια ομάδα ισχυρή. Αυτός ο κόσμος έδειξε το πόσο αγαπά την ομάδα και είναι πάντα δίπλα της. Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Χαρήκαμε την νίκη» , δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Αντρέας Δημητρίου, προσθέτοντας για το οικονομικό:

«Όμως να μην ξεχνά ότι προτεραιότητα είναι το οικονομικό. Υπάρχουν οι μηνιαίοι έλεγχοι και τα κριτήρια. Τα εισιτήρια διαρκείας έφτασαν τα 3.300 και ο στόχος μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι διατεθούν ακόμη 700 και να φτάσουμε στις τέσσερις χιλιάδες. Αν είμαστε συνεπής στο οικονομικό κομμάτι, θα βοηθήσει την προσπάθεια για ποιοτική ενίσχυση ώστε η Ομόνοια να είναι διεκδικητική στη νέα σεζόν. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα και να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας και τα προϊόντα της ομάδας»