Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι επίδοξοι “τριφυλλοφόροι” θα πρέπει να περιμένουν!

Οι επίδοξοι “τριφυλλοφόροι” θα πρέπει να περιμένουν!


Είναι αλήθεια ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν ήδη προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές, κάποιοι από τους οποίους αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είναι επίσης πραγματικότητα, ότι συγκεκριμένοι παίκτες αρέσουν στον Κώστα Καϊάφα και θα μπορούσε να τους αξιοποιήσει στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Για την ώρα αυτά θα πρέπει να περιμένουν.

Ο προγραμματισμός, δεν βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Μπορεί για παράδειγμα ο Φοφανά που είναι στη φωτογραφία και για τον οποίο ακούγονται οι περισσότερες φήμες να αρέσει, όμως η απόκτηση του ή όχι, θα αποφασιστεί οριστικά αφού προσληφθεί τεχνικός διευθυντής και οριστικοποιηθεί η παραμονή των Καϊάφα-Ιωακείμ. Και δεν είναι ο μοναδικός ο Φοφανά. Έχουν προταθεί κι άλλοι γνωστοί μας.

Επιπρόσθετα, πολλά θα εξαρτηθούν και από τις ανανεώσεις συμβολαίων. Εφραίμ, Σκέμπρι, Ασσίς, Φερνάντες θεωρούνται ποιοτικοί παίκτες και είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με όποιον θέλουν. Αν στο τέλος όμως το τεχνικό τημ (συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού διευθυντή) αποφασίσει για παράδειγμα παραμονή και των δυο Πορτογάλων, δεν θα γίνει κίνηση για επιτελικό. Αν αποχωρήσει κάποιος θα γίνει.