Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιθανό το σενάριο με Πλατινί στο αριστερό άκρο

Πιθανό το σενάριο με Πλατινί στο αριστερό άκρο

platini4


Έχουμε και λέμε: ο Λεάντρο είναι τιμωρημένος, ο Αντράντε που προοριζόταν για αντικαταστάτης του τραυματίας και ο υποψήφιος αντι-Αντράντε Αλαμπί, προπονήθηκε χθες ατομικά. Υπάρχουν ακόμα μέρες μέχρι το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, όμως όσο περνάει ο χρόνος, μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβουν οι προαναφερθέντες.

Ο Καϊάφας έχει επιλογές και πρέπει να αποφασίσει ποια περιλαμβάνει μικρότερο ρίσκο. Μπορεί να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα Θερβέρα και Κυριάκου, κάτι που επιχείρησε και ο Λοτίνα κόντρα στην ΑΕΛ με μάλλον καταστροφικά αποτελέσματα, αφού ο Ισπανός δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει. Μπορεί να ξεκινήσει τον Χριστόφορο Χαραλάμπους αριστερά, ή να μετατοπίσει το Σκαραμοτσίνο και να ξεκινήσει με τον Ατάντα στο κέντρο της άμυνας, αν και μέχρι στιγμής Χριστόφορος και Γκανίου δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον κόουτς. Επικρατέστερο σενάριο φαντάζει για την ώρα να ξεκινήσει αριστερός μπακ ο Πλατινί.

Ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε παίξει στη θέση στο φιλικό κόντρα στην Εθνική Ελπίδων αλλά και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Μπορεί σίγουρα να προσφέρει μπροστά και ο Καϊάφας θέλει ως γνωστόν τους μπακ του να ανεβαίνουν και να συμμετέχουν στο επιθετικό κομμάτι. Από την άλλη είναι άγνωστο αν μπορεί να αντέξει την πίεση που θα δεχθεί από τους πλάγιους της ΑΕΛ.