Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προορίζεται για το κέντρο της άμυνας ο Σκάρα

Προορίζεται για το κέντρο της άμυνας ο Σκάρα

scara3


Για το κέντρο της άμυνας προορίζει για τη νέα χρονιά τον Άνθονι Σκαραμοτσίνο ο Κώστας Καϊάφας. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άλλωστε έχει δείξει πως τον προτιμάει εκεί αντί της θέσης που τον γνωρίσαμε στο αριστερό άκρο, για μια σειρά από λόγους. Το γεγονός πως ο Σκάρα είναι εδώ και 1,5 μήνα αναντικατάστατος σε κάποιες περιπτώσεις αντί του Ζοάο Πάουλο Αντράντε, δείχνει πως του έχει μάλιστα μεγάλη εμπιστοσύνη.

Οι λόγοι για τη μετατόπιση του Άνθονι είναι αρκετοί. Καταρχάς ο Καϊάφας θέλει να κτίσει μια ΟΜΟΝΟΙΑ που να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, με το παιχνίδι να ξεκινάει από τους κεντρικούς αμυντικούς. Ο Γάλλος μοιάζει ιδανικός σε αυτό το κομμάτι, αφού μπορεί να βγάλει με άνεση την ομάδα ψηλά. Επίσης, είναι ταχύτατος κάτι που του δίνει την ευκαιρία να προλαβαίνει επιθετικούς, όταν αυτοί προσπαθούν να φύγουν στην πλάτη της άμυνας. Τέλος έχει την κορμοστασιά να αντεπεξέλθει και στο ψηλό παιχνίδι.

Σερφά, Σκαραμοτσίνο και Αντράντε διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε πιο πάνω, έτσι εκ πρώτης ο Καϊάφας φαίνεται να ψάχνει για αριστερό μπακ που να πλαισιώσει τον Λεάντρο, παρά κεντρικό αμυντικό, χωρίς να αποκλείεται να γίνουν κινήσεις και για τις δυο θέσεις. Ήδη έχουν βγει κάποια ονόματα, όπως του Μιλιάζες προς τα έξω, προς το παρόν όμως απλά αρέσουν και δεν έχει κλείσει οποιοσδήποτε. Το βέβαιο είναι πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο ταβάνι για το μισθό που είναι έτοιμη να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.