Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σε διπλό ταμπλό!

Σε διπλό ταμπλό!

 vik_3579


Σε διπλό ταμπλό θα παίζει πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ μη έχοντας άλλη επιλογή καθώς πέρα από τα παιχνίδια της β΄φάσης και την προσπάθεια για 4η θέση, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο και στο μεταγραφικό μέτωπο. Χθες ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταγραφή ενώ οι πράσινοι βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση περισσοτέρων από την Κύπρο.

Μέλημα του Κώστα Καϊάφα είναι να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παράλληλα να βρει τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα και να έχουν την ποιότητα για να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα περίοδο.

“Όσο ο χρόνος περνά, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αναμένει εξελίξεις σ’ αυτό το κεφάλαιο. Μετά το τέλος της σεζόν δεν θα έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας για προγραμματισμό, συνεπώς θα καλύψουμε αρκετό δρόμο σ’ αυτό το κομμάτι και κατά τη διάρκεια των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει πως οι διεργασίες θα είναι συνεχής και έντονες”, δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Δημητρίου.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 17 Μαΐου και δύο μήνες μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ ίσως να έχει τον πρώτο της επίσημο αγώνα, κάτι που σημαίνει πως από τις αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία.