Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκέμπρι: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το δεύτερο μου σπίτι” (video)

Σκέμπρι: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το δεύτερο μου σπίτι” (video)

kos_7040


Δεύτερο του σπίτι θεωρεί την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Αντρέ Σκέμπρι, ωστόσο έκανε ξεκάθαρο πως είναι νωρίς να μιλήσει για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Μαλτέζος ήταν φιλοξενούμενος στο postgame της PrimeTel.

Για τον αγώνα:

“Ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε γκολ, είχαμε κατοχή της μπάλας αλλά μετά το 3ο γκολ χάθηκε η συγκέντρωση. Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή ότι μετά το 60′ δεν έχουμε δυνάμεις. Είναι καιρό αυτό το πρόβλημα, σχεδόν από την αρχή της χρονιάς και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα και μάλιστα γίνεται μεγαλύτερο όσο περνάνε τα παιχνίδια. Ελπίζω πως από του χρόνου αυτό θα αλλάξει”.

Για το αρνητικό της 5ης θέσης:

“Ξέρουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπεσε κάτω από την 4η θέση από το 1958 και ο στόχος μας είναι ακριβώς αυτός. Με όλα τα προβλήματα που έχουμε τα τελευταία χρόνια αυτά συμβαίνουν. Δεν είναι το τέλος του κόσμου αν έρθουμε 5οι, το σημαντικό είναι να μάθουμε από τα λάθη μας και του χρόνου να είμαστε πραγματικά δυνατοί”.

Για το μέλλον του:

“Είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον μου. Είμαι χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Δεν θέλω να πω στον κόσμο πως θα μείνω 100%. Κάτι παρόμοιο έγινε στη Φερεντσβάρος και όταν πήγα στην Ελλάδα ήθελαν να με σκοτώσουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το δεύτερο μου σπίτι, έχω περισσότερους φίλους εδώ παρά στη Μάλτα και αν φύγω κάποια στιγμή θα επιστρέψω, όμως το καλοκαίρι θα πάρω τις αποφάσεις μου”.

Διαβάστε ακόμα:

Πλησιάζει το προσωπικό του ρεκόρ ο Σκέμπρι (videos)