Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκέντρωση απόψε στο Αρεδιού

Συγκέντρωση απόψε στο Αρεδιού

vik_3232


Στο Σωματείο του Ε.Α.Σ Αρεδιού πραγματοποιείται σήμερα μεγάλη συγκέντρωση όπου εκεί θα βρεθεί αντιπροσωπεία της διοίκησης και της ομάδας. 19:00 η ώρα έναρξης της εκδήλωσης του Συνδέσμου Φιλάθλων 12 Ορεινής. To δελτίο ενημέρωσης:

Συνέχεια στις μεγάλες ανοικτές συγκεντρώσεις θα δοθεί σήμερα, στις 19:00, στο οίκημα του ΕΑΣ Αρεδιού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Η ανοικτή συγκέντρωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το ΣΥ.ΦΙ. 12 Ορεινής και θα καλύψει τις ευρύτερες περιοχές γύρω από την κοινότητα Αρεδιού. Σε αυτήν θα δώσουν το παρών τους μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας, όπως και οι ποδοσφαιριστές Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ρενάτο Μαργκάσα και Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου.

Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και διάλογος για όλα τα θέματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, ενώ θα υποβληθούν και ερωτήματα από τους φίλους της ομάδας μας. Οι ποδοσφαιριστές θα συνομιλήσουν με τον κόσμο, ενώ θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν μαζί του.

Στο χώρο θα υπάρχει συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και λαχνών οικονομικής ενίσχυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.