Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτοί που λογικά φεύγουν

Αυτοί που λογικά φεύγουν

jose3


Προφανώς ο προγραμματισμός του καλοκαιριού, δεν περιλαμβάνει μόνο προσθήκες, αλλά και αφαιρέσεις. Ήδη ο Κώστας Καϊάφας έχει δείξει τις προθέσεις του και συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι εκτός πλάνων. Εδώ και καιρό άλλωστε έχει γίνει γνωστό πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε ήδη σε συζητήσεις για τη λύση των συμβολαίων τους.

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι: αναφερόμαστε στους Τέιλορ, Πλατινί, Θερβέρα, Μπρουκς και Αλαμπί. Οι 3 πρώτοι δεν κατάφεραν να προσφέρουν στην ομάδα μας, το συμβόλαιο του αναπληρωματικού Μπρουκς δεν θα ανανεωθεί, ενώ ο Ρασίντ αποχωρεί μετά από 6 χρόνια παρουσίας. Το αρνητικό είναι ότι όλοι πλην του Μπρουκς διατηρούν συμβόλαια και μάλιστα δυσανάλογα της προσφοράς τους. Θα χρειαστούν λεπτοί χειρισμοί, αλλά και κατανόηση από τους παίκτες, που λογικά θα θέλουν και οι ίδιοι μια καινούρια αρχή κάπου αλλού.

Σε ξεχωριστή κατηγορία αφήσαμε τους Φερνάντες και Ασσίς. Για τον Φερνάντες ήδη έχει τοποθετηθεί ο μάνατζερ του κι ας τα άλλαξε μετά. Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει. Όσον αφορά το Νούνο Ασσίς, του έχει γίνει πρόταση για συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές, αλλά φαίνεται να θέλει περισσότερα. Η λογική λέει πως οι δυο πλευρές θα τα πούνε ξανά πριν βγει οριστική απόφαση.