Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυο σκόρερ, 21 ετών!

Δυο σκόρερ, 21 ετών!

vik_2964


Αλίπιο Μπραντάο, 7 Ιουνίου 1992. Άλεξ Ρούμπιο 23 Ιουλίου 1993. Οι δυο νεαροί ήταν χθες οι σκόρερ δύο πανέμορφων τερμάτων για την ΟΜΟΝΟΙΑ φτάνοντας τα 2 και τα 3 γκολ αντίστοιχα μες τη σαιζόν. Στο χθεσινό παιχνίδι αγωνίστηκαν επίσης οι Χριστόφορος Χαραλάμπους (9/7/1992), Ονησίφορος Ρουσιάς (15/7/1992), Γκανίου Ατάντα (1/12/1992). Στον πάγκο ως γνωστόν, αρκετοί νεαροί από την ακαδημία.

Δεν ξέρουμε ποιοι από τους νεαρούς που έχει στο ρόστερ της η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούν να αντέξουν ήδη το βάρος της φανέλας βασικού σε ένα σωματείο που δέχεται τόση πίεση. Εδώ δεν μπορούμε καν να είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι όλοι οι προαναφερθέντες στο ρόστερ του χρόνου, αφού Αλίπιο και Γκανίου θα καταλαμβάνουν θέση ξένου. Το βέβαιο είναι πως ταλέντο υπάρχει άφθονο! Ακόμα και αν δεν μπορούν ακόμα να αποτελέσουν τη ραχοκοκκαλιά της ομάδας (ο Καϊάφας αποφασίζει προφανώς), μπορούν να αποτελέσουν το βάθος που χρειάζεται μια ομάδα για να κατακτήσει τίτλους. Αφού για 2 συνεχόμενα παιχνίδια ντέρμπι αγωνίζονται και η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίζει, γιατί να μην πάρουν ευκαιρίες;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την τύχη στο ρόστερ της να έχει παίκτες-δάσκαλους και ένα προπονητή προϊόν της ακαδημίας του συλλόγου που μπορούν να βοηθήσουν τους μικρούς. Πρέπει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία της οικονομικής δυστοκίας και να επενδύσει στους νεαρούς, Κύπριους και ξένους που έχει στο ρόστερ της.