Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μια ενδεκάδα απουσίες

Μια ενδεκάδα απουσίες

vik_2624


Χωρίς 11 ποδοσφαιριστές πηγαίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον αυριανό αγώνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Ο Κώστας Καϊάφας στερείτε τις υπηρεσίες των Σερτζίνιο, Γιώργου Εφραίμ, Ρενάτο Μαργκάσα, Ρικάρντο Φερνάντες, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Χοσέ Θερβέρα, Ονησίφορου Ρουσιά, Λεάντρο, Κόριν Μπρούκς, Χριστόφορου Χαραλαμπους και Ρασίντ Αλαμπί.

Ο Βραζιλιάνος Σερτζίνιο έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί λόγω καρτών, ενώ οι Αντράντε, Θερβέρα, Λεάντρο, Μπρούκς και Αλαμπί δεν υπολογίζονταν λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετές ημέρες. Όσο για τους Εφραίμ, Μαργκάσα, Ρουσιά, Χαραλάμπους και Φερνάντες όμως που αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα η απουσία τους αλλάζει εντελώς τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας σε σχέση με το ντέρμπι.

Έχουν απομείνει δύο αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του αυριανού, για την ΟΜΟΝΟΙΑ και οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο προπονητής της ομάδας μας ζητά από τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι να παίξουν για να ολοκληρώσουν τη χρονιά έστω τηρώντας τον τελευταίο στόχο που έθεσαν, την κατάληψη της 4ης θέσης.