Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι νεαροί στο “Ηλίας Πούλλος” (videos)

Οι νεαροί στο “Ηλίας Πούλλος” (videos)


Ενίσχυση σχεδόν σε κάθε γραμμή θα δώσουν εάν αποκτηθούν οι τέσσερις νεαροί που έρχονται στο Γέρι για να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γνωστός σε όλους ο Μάριος Δημητρίου, κάποια πράγματα γνώριζε ο κόσμος και για τον Φυλακτού. Πιο κάτω τα βασικά στοιχεία των 4 παικτών που πέρσι αγωνίστηκαν στην Αλκή:

ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Από τις ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Μάριος, πέρσι έφυγε με ελευθέρα, αγωνίστηκε σε 23 αγώνες (21 βασικός) στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο πετυχαίνοντας τρία γκολ. Αγωνίζεται ως εξτρέμ και δεύτερος επιθετικός. Είναι γεννημένος στις 25/12/1992.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΥ
Άρεσε από τον καιρό που ήταν στο Διγενή ο 22χρονος μέσος, ωστόσο τώρα έρχεται στο Γέρι. Όταν είχε αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία πολλοί τον χαρακτήρισαν ως τον πιο ταλαντούχο νεαρό. Αδικημένος ο Φυλακτού που ήταν από τους κορυφαίους της Αλκής φέτος. Αγωνίστηκε σε 24 αγώνες (όλες ενδεκάδα) στο πρωτάθλημα και πέντε στο κύπελλο, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κυρίως ως επιτελικός. Γεννημένος στις 24/07/1991.

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Με πέρασμα δύο χρόνων από τις Ακαδημίες της Γαλλικής Σοσό (πέρασε από δοκιμαστικά σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης) ο Παναγιώτου, στα 21 του έχει μείνει ελεύθερος από το Αποέλ και πέρσι στην Αλκή αγωνίστηκε σε 17 αγώνες (12 βασικός) στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο. Διεθνής με τις Ελπίδες. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος ενώ μετρά συμμετοχές και σε πιο επιθετικούς ρόλους. Έχει γεννηθεί στις 22/09/1992.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΝΟΜΗ
Από την ΠΑΕΕΚ στην Αλκή ο Παντελής, διεθνής με την Εθνική Νέων, είναι ο πιο νεαρός από τους τέσσερις αφού δεν έχει κλείσει ακόμα τα 19. Είναι αμυντικός, μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος και έχει αγωνιστεί σε 10 αγώνες, (6 βασικός) στο πρωτάθλημα ανδρών, 9 στο πρωτάθλημα των Νέων (όλες βασικός) και 2 στο κύπελλο. Ημερομηνία γέννησης 15/11/1995.