Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα δεδομένα με τις ανανεώσεις

Τα δεδομένα με τις ανανεώσεις

vik_2246


Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και με δεδομένο ότι ακολουθεί ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ, το μυαλό όλων είναι εκεί. Παράλληλα στην ομάδα μας ασχολούνται και με τον προγραμματισμό για τη νέα σαιζόν, με τις ανανεώσεις συμβολαίων να αποτελούν προτεραιότητα. Οι περιπτώσεις έχουν ομοιότητες και διαφορές.

Ξεκινάμε από τους Εφραίμ και Σκέμπρι. Γνωστά τα δεδομένα: στην Κύπρο μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ! Αν προκύψει όμως κάτι εξαιρετικό από το εξωτερικό θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως οι πράσινοι θα καταφέρουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τόσο τον πρώτο τους σκόρερ όσο και τον αρχηγό τους. Όσο δεν πέφτουν υπογραφές όμως, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Κεφάλαιο Νούνο Ασσίς: συνεχίζει το ποδόσφαιρο για άλλο ένα χρόνο, όπως δήλωσε ο ίδιος και δίνει προτεραιότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την πλευρά της θέλει να τον κρατήσει, αλλά με απολαβές μειωμένες, αφού δεν μπορεί να δώσει μεγάλο ποσό. Προς το παρόν υπάρχει διαφορά, αν θα γεφυρωθεί, θα δούμε σύντομα. Η περίπτωση αυτή πάντως, ίσως να επηρεάζει και την παραμονή του Ρικάρντο Φερνάντες. Και αυτός για να παραμείνει θα πρέπει να ρίξει αισθητά τις απολαβές του, ενώ θεωρούμε δύσκολο να μείνουν στην ομάδα και ο Ασσίς και ο Φερνάντες.

Τέλος, παρότι δεν τελειώνει το συμβόλαιο του, διαπραγματεύσεις γίνονται και θα γίνουν και με το Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προτείνει μείωση απολαβών και παρόμοια με την περίπτωση Ασσίς, υπάρχει για την ώρα οικονομική διαφορά.

Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και πρέπει ως το τέλος να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους. Ιδανικά θα κάνουν 3 νίκες και στη συνέχεια θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους, η αλήθεια όμως είναι πως είναι δύσκολο κανείς να προβλέψει την εξέλιξη του προγραμματισμού.