Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Του χρόνου καλύτερος!

Του χρόνου καλύτερος!

vik_2654


Τέλος η χρονιά λοιπόν για το Λεάντρο. Οι αρχικές προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και ο Βραζιλιάνος με ουγγρικό διαβατήριο, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στις τελευταίες 3 αγωνιστικές. Το σημαντικό βέβαια είναι να προλάβει να είναι υγιής, όταν αρχίσει η προετοιμασία, αφού ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στην ομάδα μας.

Η αλήθεια είναι πως ο Λέο είχε μια ταραχώδη χρονιά. Από τη διαρκή πίεση από διοίκηση και συμπαίκτες για τις πληρωμές, στην επιθυμία του να μεταβιβάσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλού για να αποφορτιστεί από αυτήν, στην απόφαση να αλλάξει κλίμα. Τελικά στην ομάδα ήρθε ο Καϊάφας, ο Λεάντρο ξαναβρήκε την αυτοπεποίθηση του και ξεκίνησε να θυμίζει τον παικταρά που είχε βοηθήσει τα μέγιστα την ΟΜΟΝΟΙΑ να κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2010.

Ο τραυματισμός τελειώνει τη σαιζόν για το Λέο, εκεί που ανέβηκε και έδειχνε την κλάση του. Μακάρι του χρόνου να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, γιατί πραγματικά έχει πολλά να δώσει. Πολυθεσίτης, ποιοτικός, μπορεί να προσφέρει λύσεις και να κάνει τη διαφορά.