Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το κλίμα άλλαξε, θέλουν να μείνουν!

Το κλίμα άλλαξε, θέλουν να μείνουν!

vik_1233


Πριν μερικούς μήνες, στις αρχές του 2014, οι παίκτες χωρίς συμβόλαιο έμοιαζαν πιο κοντά στην έξοδο παρά στην παραμονή. Επιπρόσθετα, ακόμα και παίκτες με συμβόλαιο, όπως ο Λεάντρο, ένιωθαν να μην τους αντέχει άλλο το κλίμα και δήλωναν πως ίσως να χρειάζεται μια αλλαγή στην καριέρα τους. 4 μήνες αργότερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Η βελτίωση του κλίματος με τον ερχομό του Κώστα Καϊάφα, το ανέβασμα της ομάδας και η αγάπη του κόσμου ακόμα και με τη 5η θέση, έχουν διαφοροποιήσει την κατάσταση. Ο Λεάντρο δηλώνει πως δεν θέλει να φύγει και με δεδομένη την εκτίμηση που έχει ο κόουτς στην αξία του, δεν πάει πουθενά. Ο Γιώργος Εφραίμ έχει ξεκαθαρίσει στον κύκλο του πως είτε θα ανανεώσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε θα πάει εξωτερικό βάζοντας τέλος στις φήμες. Τέλος ο Αντρέ Σκέμπρι, χαρακτήρισε την ΟΜΟΝΟΙΑ δεύτερο του σπίτι και οι πληροφορίες τον θέλουν να ανανεώνει, αν και τίποτα δεν είναι οριστικό.

Δεν διανύουμε τα καλύτερα χρόνια της ιστορίας μας, αυτό είναι δεδομένο. Το μέγεθος της ομάδας μας όμως είναι επίσης δεδομένο, έτσι μπορούμε να κρατήσουμε ή να φέρουμε πρωτοκλασάτους παίκτες. Χρειάζεται μεγάλη θέληση, σωστή οργάνωση και μπόλικη δουλειά στο κλίμα.