Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όχι στα ανοίγματα!

Όχι στα ανοίγματα!

sak_5311


Γράφουμε αυτό το κομμάτι, με αφορμή την αντίδραση της μεγαλύτερης μερίδας των αναγνωστών μας, στην είδηση ότι ο Ντιόγκο προέβαλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις. Σχεδόν όλο οι φίλοι, τόνισαν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της, ενώ κάποιοι πιο ακραίοι, θεωρούν πως ίσως να έπρεπε να αποσύρει και την προσφορά της!

Η πιο πάνω αντίδραση, δείχνει ξεκάθαρα ένα γεγονός: η πλειοψηφία του κόσμου μας είναι ώριμη και έτοιμη να αντιληφθεί πως η οικονομική πραγματικότητα δεν επιτρέπει ανοίγματα. Πρώτος στόχος του οικοδομήματος του οποίου αποτελούμε όλοι κομμάτια, είναι η οικονομική εξυγίανση. Το έργο του τεχνικού τημ, δεν είναι εύκολο αφού πρέπει να ρίξει τον προϋπολογισμό της ομάδας και παράλληλα να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της. Είναι τέτοια όμως τα δεδομένα που δεν γίνεται αλλιώς.

Το σημαντικό βέβαια, είναι να καταφέρουμε να είμαστε προσγειωμένοι και αν έρθουν επιτυχίες. Ας μην παρασυρθούμε και αν βλέπουμε πάντα την μεγαλύτερη εικόνα. Προέχει η σωτηρία. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με χαμηλότερο προϋπολογισμό και αν δούμε ότι μπορούμε για τίτλο, να τον κυνηγήσουμε.