Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ένα αλλιώτικο Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ

Ένα αλλιώτικο Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ

img_5674


Την τελευταία φορά που Ανόρθωση και ΟΜΟΝΟΙΑ τα είπαν στο Παπαδόπουλος, το κλίμα μύριζε μπαρούτι, ποδοσφαιρικά και μη ποδοσφαιρικά ομιλούντες. Οι δυο ομάδες είχαν αποκλειστεί από την Ευρώπη πρόωρα και ήθελαν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα για να μετριάσουν τις εντυπώσεις. Οι κερκίδες γεμάτες, το πάθος μεγάλο.

Η μοναδική πιθανή ομοιότητα αυτή τη βδομάδα, είναι το πάθος κι αυτό τίθεται υπό αμφισβήτηση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κλειδώσει τον τελευταίο των στόχων της, η Ανόρθωση έχει σηκώσει εδώ και πολύ καιρό λευκή πετσέτα. Οι όποιες πιθανότητες να πάει κόσμος να δει τουλάχιστον μπαλίτσα, μειώθηκαν δραστικά από τον ορισμό του εισιτηρίου στα 20 Ευρώ. Είναι σίγουρα αλλιώτικο το Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όπως και να έχει, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, απλά και μόνο γιατί τη λένε ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν μπορεί ποτέ να μιλήσει για παιχνίδι αδιάφορο, αφού το σωματείο εκπροσωπεί χιλιάδες κόσμου. Επιπρόσθετα, είναι και το κυνήγι της 4ης θέσης στη μέση, σε μια αγωνιστική που ο 4ος Ερμής κοντράρεται με τον πρωτοπόρο. Μόνο νίκη λοιπόν κι ας μην είναι ισχυρά τα κίνητρα.