Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έρχονται ξανά τα κεκλεισμένων (video)

Έρχονται ξανά τα κεκλεισμένων (video)


Μετανιωμένοι στην ΚΟΠ που άλλαξε ο κανονισμός με τα κεκλεισμένων. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ δήλωσε ψες αποφασισμένος για επιστροφή στα νεκρά γήπεδα. Όταν ήρθε η αλλαγή με μία κλειστή κερκίδα είχαμε από τους ανθρώπους της, το παράδειγμα της ΟΥΕΦΑ στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Τώρα που θέλουν ξανά κεκλεισμένων, λένε πως “έτσι κάνουν στο εξωτερικό”.

“Κάναμε λάθος που αλλάξαμε τον κανονισμό, υποκύψαμε στις πιέσεις που δεχθήκαμε από τα σωματεία , από τον κόσμο και από τα Μ.Μ.Ε . Πρέπει να επανέλθει αυτό το μέτρο. Αν ίσχυε σήμερα το μέτρο θα είχαμε πρωταθλητή. Επικοινωνήσαμε με άλλες χώρες και εφαρμόζουν αυτό το μέτρο. Σωματείο που συσσωρεύει αυτές τις ποινές με επεισόδια , ρατσιστικά συνθήματα , πολιτικά, θα προτείνουμε στην ΟΥΕΦΑ να μην συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και τη θέση να την παίρνει ο πέμπτος ή ο έκτος”.

“Υπάρχει και η πλευρά της Πολιτείας . Να επενδύσει εναντία στον χουλιγκανισμό . Η κάρτα φιλάθλου είναι απαραίτητη. Έτσι θα είναι και ο μόνος που θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο. Παράλληλα επιβάλλεται να υπάρξουν συστήματα προσώπου στα γήπεδα μας για να ξέρουμε τι θα κάνει ο κάθε φίλαθλος στο γήπεδο. Με 500-600 χιλιάδες ευρώ μπορούν να εγκατασταθούν αυτά τα συστήματα στο γήπεδο. Η πολιτεία θα πρέπει να επενδύσει 2 εκατομμύρια ευρώ για τα τρία γήπεδα τουλάχιστο( Γ.Σ.Π, Τσίρειο, Αντώνης Παπαδόπουλος) ώστε να εντοπίζονται άμεσα οι φίλαθλοι που θα κάνουν το παραμικρό . Η Πολιτεία πρέπει να χορηγήσει αυτό το ποσό. Άλλωστε δίνει το ποσό του 1.200 000 , 1.1400.000 το χρόνο για την αστυνόμευση. Με τα συστήματα αυτά δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλο κονδύλι”.