Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ήρθε να μας πείσει πως δεν έβρισε… και στο τέλος μας έβρισε...

“Ήρθε να μας πείσει πως δεν έβρισε… και στο τέλος μας έβρισε ξανά” (audio)

©balla.com.cy

Ο Ανδρέας Δημητρίου με πρωινές δηλώσεις (Σπορ FM) τοποθετήθηκε για το χθεσινό περιστατικό, όπου ο Γιώργος Δώνης, προπονητής του Αποέλ, έβρισε τους ανθρώπους της ομάδας μας μετά από έντονη συζήτηση.


Για τον αγώνα:
“Προσπαθήσαμε χθες, μέσα στις συνθήκες που υπήρχαν να κερδίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τον αγώνα, λίγο μετά όμως σκόραρε το Αποέλ. Η ομάδα μας προσπάθησε, μέσα από τα πολλά προβλήματα που είχε. Έχουμε στρέψει την προσοχή μας στον αγώνα του Σαββάτου. Γνωρίζουμε που πρέπει να δουλέψουμε τώρα ενόψει της νέας χρονιάς. Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα βελτιώνεται, όμως έχουμε πολλή δουλειά για να ρθει στα επίπεδα που θέλουμε. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε ώστε να είμαστε του χρόνου πιο έτοιμοι”

Για την κίνηση των παικτών να καταθέσουν λουλούδια  εις μνήμη του Γ.Γκουγκούρη:
“Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για ένα παιδί που έφυγε άδικα. Προσπαθήσαμε μέσα από αυτό να στείλουμε μηνύματα. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα και θα πρέπει όλοι μας να το διαφυλάξουμε και να το κρατήσουμε μακριά από τη βία. Αυτό στάλθηκε και ευελπιστούμε ότι θα βελτιωθούμε, ώστε να βλέπουμε περισσότερες οικογένειες και κόσμο στο γήπεδο”.

Για το άτομο που έβρισε:

“Όντως έγινε και το είδαν οι παράγοντες του Αποέλ. Αυτό το άτομο έβρισε, ήταν απαράδεκτο, το σημαντικό είναι ότι οι παράγοντες του Αποέλ μας απολογήθηκαν. Είναι ένα θέμα που θα το δουν. Όσον αφορά τη διαιτησία, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι περισσότερο. Όσοι ασχολούνται με το Κυπριακό ποδόσφαιρο, δεν δυσκολεύονται να σχηματίσουν την εικόνα για το τι έγινε. Είναι για την γενικότερη εικόνα της διαιτησίας”

Για το περιστατικό με το Δώνη:

“Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο εκπρόσωπος τύπου εκπροσωπεί την ομάδα και όχι τον εαυτό του. Ο Γιώργος Δώνης ξεκάθαρα επιδίωξε το χθεσινό περιστατικό, διότι επέλεξε να το ξεκινήσει δευτερόλεπτα πριν την έναρξη της δημοσιογραφικής διάσκεψης. Ωστόσο, στο τέλος έμεινε και πάλι εκτεθειμένος από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο προπονητής του Αποέλ ανέφερε ότι «είπαμε κάτι που δεν είπε». Η αλήθεια όμως είναι πως εμείς ποτέ δεν αναφέραμε τις ύβρεις με τις οποίες στόλισε τους οπαδούς μας, είχαμε πει ότι ύβρισε τους οπαδούς μας. Ξέρουμε τι μας είπε, τον ακούσαμε, όπως και πολλοί άλλοι που ήταν εκεί, όμως ποτέ δεν είπαμε τι είπε. Ο Γιώργος Δώνης ήρθε χθες για να μας πει ότι δεν μας έβρισε, αλλά στο τέλος μας έβρισε ξανά, στην προσπάθειά του να μας πει ότι δεν μας είχε βρίσει! Αλλά αυτή τη φορά το έκανε μπροστά και σε δημοσιογράφους, αλλά και παράγοντες της δικής του ομάδας. Στην σύντομή του παρουσία στα Κυπριακά γήπεδα, βάση της εμπειρίας που είχαμε μαζί του, αλλά και βάση των παραπόνων που εξέφρασαν για το ίδιο θέμα και άλλες ομάδες, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για περίπτωση. Μήπως αυτό το οποίο μας αποκάλεσε χθες, είναι και άλλες ομάδες που έκαναν ανάλογα παράπονα για το πρόσωπο του Γιώργου Δώνη;”

Για τη προσθήκη του Γιωργαλλίδη:

“Είναι η 2η μεταγραφή της ομάδας μας. Και αυτή η μεταγραφή είναι επιλογή του προπονητή μας. Είναι εντός των οικονομικών πλαισίων που έχει καθορίσει το Δ.Σ.. Θέλαμε να έχουμε δυνατούς τερματοφύλακες και μετά τη μείωση των κοινοτικών, θέλαμε να εντάξουμε Κύπριο τερματοφύλακα και πήραμε το βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής”.

Ακούστε τις δηλώσεις: