Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αιώνιο 4ο, ώρα για νίκη!

Αιώνιο 4ο, ώρα για νίκη!

vik_3555


Το παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση αποτελεί ήδη παρελθόν και όλοι πλέον στο Ηλίας Πούλλος βλέπουν το αιώνιο ντέρμπι της Τετάρτης. Μπορεί η ομάδα μας να μην έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, έχει όμως αυτό του γοήτρου αφού τα παιχνίδια κόντρα στο Αποέλ είναι πάντα μοναδικά. Τα προηγούμενα δύο, έδειξαν ότι η ομάδα μας μπορεί να πάρει τη νίκη.

Για να τα καταφέρει πάντως, θα πρέπει να δώσει 100%. Ενώ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της τις τελευταίες δυο φορές που τα είπαν, έμεινε στην ισοπαλία με αποτέλεσμα μες τη χρονιά να μετράει 1 ήττα και 1 ισοπαλία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει το Αποέλ, για να επαναφέρει την ισορροπία και να δει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Η αυτοπεποίθηση μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες έχει επανέλθει σε καλά επίπεδα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, το άγχος και η πίεση όχι και ιδιαίτερα. Είναι ώρα να κερδίσουμε φέτος το Αποέλ, να τελειώσουμε τις όποιες ελπίδες έχει για τον τίτλο, αλλά κυρίως, για να τονώσουμε την περηφάνια μας και να αξιοποιήσουμε τη νίκη στη δύσκολη συνέχεια.