Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση αναφορικά με την επίθεση στον 14χρονο

Ανακοίνωση αναφορικά με την επίθεση στον 14χρονο


Ανακοίνωση για το σημερινό περιστατικό εξέδωσε ο σύλλογος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Θύμα άνανδρης επίθεσης από περίπου 15 κουκουλοφόρους έπεσε σήμερα 14χρονος μαθητής γυμνασίου οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος πρόσφατα με σχόλιο που ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε την αντίδραση και καταδίκη της κοινής γνώμης.

Ο νεαρός, παρά το γεγονός ότι άμεσα κατάλαβε το λάθος του, διέγραψε το καταδικαστέο σχόλιό του και απολογήθηκε δημόσια, δυστυχώς δεν κατάφερε να αποφύγει το μένος εγκληματικών στοιχείων, που εισέβαλαν σήμερα στο σχολείο του και τον κτύπησαν με βάρβαρο τρόπο προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Ο μαθητής διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ την ίδια τύχη είχε και ο βοηθός Διευθυντής του σχολείου του, ο οποίος στην προσπάθειά του να γλιτώσει τον μαθητή, δέχτηκε και ο ίδιος βάρβαρα κτυπήματα από τους θρασύδειλους εγκληματίες.

Αυτή η εγκληματική ενέργεια είναι βάναυση, απάνθρωπη και καταδικαστέα και έρχεται να αμαυρώσει τη μεγάλη προσπάθεια που από κοινού κατέβαλαν ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΠΟΕΛ, για να στείλουν τα σωστά μηνύματα στη φίλαθλη κοινή γνώμη, μετά το τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον οπαδό του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Γκουγκούρη.

Οι θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, που έφεραν διακριτικά του ΑΠΟΕΛ, δεν συγκινήθηκαν ούτε από την άμεση και ειλικρινή απολογία του μαθητή του γυμνασίου, ούτε από το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετείχε στις εκδηλώσεις εις μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του ΑΠΟΕΛ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί τον κόσμο της να μην παρασυρθεί από την άνανδρη επίθεση των κουκουλοφόρων, να διαχειριστεί το συμβάν με ψυχραιμία και να αφήσει τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Καθολική απαίτηση από όλη την οικογένεια του Σωματείου μας είναι ο εντοπισμός και η καταδίκη των εγκληματικών αυτών στοιχείων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό, οι προπονητές, οι αθλητές και ο κόσμος του Σωματείου μας, εύχεται ταχεία ανάρρωση στον μαθητή οπαδό της ομάδας μας, καθώς και στον βοηθό διευθυντή του σχολείου.