Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απρόβλεπτο πλάνο, λόγω απουσιών

Απρόβλεπτο πλάνο, λόγω απουσιών

vik_2829


Αρκετές οι απουσίες για τον Κώστα Καϊάφα και τους συνεργάτες του, κάτι που κάνει το πλάνο για το παιχνίδι της Τετάρτης εντελώς απρόβλεπτο. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν ξέρει για την ώρα αν μπορεί να υπολογίζει στους Αντράντε (δύσκολα θα προλάβει), Φερνάντες, Σερφά, Αλαμπί, Μαργκάσα, ενώ είναι σίγουρο πως δεν θα παίξει ο Λεάντρο Μαρκολίνι.

Μέχρι το ντέρμπι μεσολαβούν 2 προπονήσεις, τίθεται όμως και θέμα ετοιμότητας των παικτών. Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα μπροστά μας το πιθανότερο είναι στον άσσο να βρεθεί ο Μορέιρα, δεξιά ο Κυριάκου και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ατάντα και Σκαραμοτσίνο. Στο αριστερό άκρο, Χριστόφορος και Πλατινί έχουν ίσες πιθανότητες. Στον άξονα θα είναι οι Σερτζίνιο, Ασσίς και Αλίπιο, με το Νούνο να επωμίζεται κομμάτι της ανασταλτικής δουλειάς. Τέλος η τριπλέτα της επίθεσης δύσκολα θα αλλάξει και θα αποτελείται από τους Εφραίμ, Σκέμπρι και Ρούμπιο. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Ρουσιάς και να μείνει κάποιος άλλος έξω.

Ξαναλέμε πάντως πως υπάρχουν άλλες 2 προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι. Αν κάποιος από όσους απέχουν καταφέρει να ανεβάσει στροφές, ίσως να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.