Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α. Δημητρίου: “Καλύτερα να δουλέψουμε παρά να μιλάμε” (video)

Α. Δημητρίου: “Καλύτερα να δουλέψουμε παρά να μιλάμε” (video)


Ειλικρινής ο Αντρέας Δημητρίου, τόνισε πως δεν θέλει λόγια ο κόσμος αλλά έργα, τον ευχαρίστησε και στάθηκε στα πολλά οικονομικά προβλήματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο προπονητής έχει απόλυτο δίκαιο. Καταρχάς να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για το ότι έχει κάνει φέτος. Η ομάδα πέρασε την πιο δύσκολη σαιζόν στην ιστορία της, πέρασε πίκρες αμέτρητες, πόνο, όμως ο κόσμος ήταν κεί, παρέδωσε μαθήματα στο πως πρέπει ο κόσμος να αγαπά την ομάδα του. Ήταν παρών παντού και έδωσε ρεσιτάλ αγάπης.

Από κει και πέρα ο κόσμος κουράστηκε στα λόγια, θέλει να δει έργα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας,προτιμούμε να δουλέψουμε, το DNA του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ είναι γνωστό. Υπάρχουν πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα και θα προσπαθήσουμε μέσα από τις κινήσεις μας να δουλέψουμε σωστά. Αρχίζουμε δουλειά με όρεξη διάθεση και πείσμα για το αύριο.

Το DNA του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς, πάμε όμως με δεδομένα. Σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ένα μεγάλο βαρίδιο. Πώς το κληρονομήσαμε δεν θέλω να αναφέρω. Δεν θέλει λόγια ο κόσμος, θέλει μόνο έργα. Σημασία έχει τι θα κάνουμε και τι θα δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε το κόσμο δίπλα μας, χωρίς αυτόν δεν μπορούμε, αλλά με αυτόν δεν φοβόμαστε τίποτα.