Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γιωργαλλίδης ο δεύτερος λοιπόν…

Γιωργαλλίδης ο δεύτερος λοιπόν…


Έγινε το αναμενόμενο. Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης αφού έλυσε τη συνεργασία του με τον Πλατανιά, ανακοινώθηκε χθες από το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επιστρέφει έτσι στην ομάδα μας, μετά από δυο σαιζόν σε Αλκή και Πλατανιά. Στην Αλκή είχε μάλιστα προπονητή του τον Καϊάφα.

Ο Γιωργαλλίδης έρχεται για να πλαισιώσει το Μορέιρα στον άσσο και να δημιουργήσει υγιή ανταγωνισμό. Αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά τον Γκαουσού Φοφανά. Είναι φυσικά θετικό ότι ο προγραμματισμός προχωράει με γοργούς ρυθμούς, αφού όσο πιο γρήγορα κλείσει τόσο το καλύτερο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με άλλο ένα νεαρό παίκτη, που θα αποτελέσει περισσότερο επένδυση.

Όσο θετικό κι αν είναι πάντως το γεγονός ότι προχωράει ο προγραμματισμός, δημιουργεί κάποια ερωτηματικά σχετικά με την απόκτηση τεχνικού διευθυντή. Κατανοητό, ότι τα κλειδιά του προγραμματισμού τα κρατάει ο Καϊάφας, θα γίνει όμως κίνηση τελικά για απόκτηση τεχνικού διευθυντή, έστω με διαφοροποιημένα καθήκοντα; Όπως είχαμε γράψει η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε σε συνομιλίες με συγκεκριμένους στόχους. Για να μην έχουμε όμως ανακοίνωση, πάει να πει πως κάπου έχει παγώσει.