Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν έχει υπογράψει ακόμα ο Φιλιώτης

Δεν έχει υπογράψει ακόμα ο Φιλιώτης

filiotis3


Αρκετοί φίλοι μας ρωτάνε “γιατί δεν είναι στην αποστολή ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης, όταν άλλοι νεαροί πάνε κάθε εβδομάδα”. Δεν θέλουμε να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα, όμως θεωρούμε πως πιθανότατα σχετίζεται με το γεγονός πως δεν έχει υπογράψει ακόμα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στον νεαρό ακραίο αμυντικό είχε προταθεί τόσο από την προηγούμενη, όσο και από τη παρούσα διοίκηση μακροχρόνιο συμβόλαιο με απολαβές ελαφρά ψηλότερες από τους άλλους νεαρούς. Η πλευρά του όμως (τον εκπροσωπούσε αρχικά ο πατέρας του, τώρα μάνατζερ) έκανε αντιπρόταση με απολαβές που κρίθηκαν υψηλές, ειδικά για τα σημερινά δεδομένα της ομάδας και μέχρι σήμερα δεν έχει γεφυρωθεί η διαφορά.

Το βέβαιο είναι πως αυτός που αδικείται από το γεγονός πως δεν έχει ακόμα δεσμευτεί με την ομάδα μας είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Αν είναι μια ομάδα η οποία μπορεί αυτή τη στιγμή να στηρίξει τα όνειρα του να παίξει ποδόσφαιρο, είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει προπονητή από την ακαδημία και δείχνει διάθεση να δώσει ευκαιρίες στα παιδιά της. Ο Φιλιώτης θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που μετρά, δηλαδή το ποδόσφαιρο.