Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν το κουνάει ο Σκάρα

Δεν το κουνάει ο Σκάρα

scara2


Το ενδιαφέρον της Μακάμπι Νετάνια, είναι φυσιολογικό. Οι Ισραηλινοί ρίχνουν συχνά ματιές στο κυπριακό πρωτάθλημα (όπως βέβαια και το αντίθετο γίνεται συχνά), ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο ξεχωρίζει τόσο σαν κεντρικός αμυντικός όσο και σαν αριστερό μπακ, οπότε λογικό είναι κάποιες ομάδες να τον έχουν βάλει στο μάτι.

Δική μας άποψη, είναι πως ο Σκάρα δεν πάει πουθενά. Είναι χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την Κύπρο γενικότερα και δεν φοβάται να το κρύψει. Έχει δεθεί με τον κόσμο της ομάδας που τον αποθεώνει σε κάθε περίπτωση, έχει πάθος κάθε εβδομάδα, δείχνει να νιώθει σαν στο σπίτι του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ είναι δεσμευμένος και με συμβόλαιο.

Σημαντικό ρόλο, θα παίξει και η άποψη του προπονητή. Ο Καϊάφας εκτιμάει αφάνταστα το Σκάραμοτσίνο και με τέτοιους παίκτες θεωρεί πως κτίζεις κορμό. Είναι σταθερός σε απόδοση και πολυθεσίτης, κάτι που επίσης μετράει με δεδομένο το μικρό ρόστερ. Θεωρούμε λοιπόν πως δύσκολα θα υπάρξει οτιδήποτε στο θέμα και ο Άνθονι θα είναι και με τη νέα χρονιά στο ρόστερ της ομάδας μας.