Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η 5η θέση είναι ο πάτος

Η 5η θέση είναι ο πάτος

vik_6067


Και η 4η θέση, θα ήταν προφανώς αποτυχία. Η 5η όμως, που έσπασε ένα σερί 66 χρόνων, κάνει τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να νιώθουν ντροπή. Με βάση αυτά που μας έμαθαν οι πατεράδες μας, με βάση αυτά που κάποιοι από τους νεότερους προλάβαμε να ζήσουμε, η 5η θέση είναι ο πάτος και οι ευθύνες βαραίνουν πολλούς.

Βαραίνουν αυτούς που μας άφησαν το χρέος, βαραίνουν αυτούς που έστησαν τη φετινή ομάδα, βαραίνουν όλους όσους πέρασαν το μήνυμα πως λόγω του οικονομικού προβλήματος, είναι ΟΚ η ήττα, είναι ΟΚ να έρθουν και κάποιες αποτυχίες. Ε, λοιπόν δεν είναι. Και μπορεί να είμαστε φτωχοί, αλλά είμαστε περήφανοι. Δεν πρέπει ποτέ ξανά να αποδεχτούμε οποιαδήποτε δικαιολογία για τέτοια πράγματα.

Η φετινή κακή χρονιά πρέπει να αποτελέσει μάθημα για όλους μας. Μάθημα πως από αυτή την ομάδα πρέπει να είμαστε απαιτητικοί. Μάθημα πως κάθε απόφαση, πρέπει να είναι αποτέλεσμα επαγγελματικής δουλειάς και μελέτης και όχι προσωπικών επιθυμιών. Τώρα που ξέρουμε πως μοιάζει ο πάτος, δεν νομίζουμε πως θέλει κανείς να μείνουμε σε αυτόν. Άσχετα αν οι συγκυρίες μας ευνόησαν και αυτός μας οδηγεί στην Ευρώπη.