Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καμπανάκι και για μας

Καμπανάκι και για μας


Την ίδια στιγμή που στο κυπριακό πρωτάθλημα γίνονται πράγματα και θαύματα, που ομάδες σπρώχνουν προς τη διακοπή αγώνων, που η αστυνομία αδυνατεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια και που η ομοσπονδία αντί να βοηθά την κατάσταση φροντίζει να κάνει εμπρηστικές δηλώσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει το δικό της αγώνα και ένα γολγοθά να ανέβει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει βάλει ως πρώτο στόχο την οικονομική εξυγίανση και στοχεύει σε κάποιο βαθμό να το κάνει μέσω της απόδοσης της μέσα στο γήπεδο. Οι οργανωμένοι ζήτησαν το Σάββατο πρωτάθλημα και ο Καϊάφας τόνισε πως είμαστε καταδικασμένοι από το DNA της ομάδας να το κυνηγήσουμε. Για να το καταφέρουμε, πρέπει να ελέγξουμε και το οργιώδες παρασκήνιο. Τα λεφτά που παίζονται είναι πάρα πολλά και να είστε βέβαιοι πως κανείς δεν θα τα εγκαταλείψει τόσο εύκολα.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Καταρχάς κτυπάμε καμπανάκι στη διοίκηση. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες, πρέπει με κάποιον τρόπο να ελεγχθεί το παρασκήνιο. Τα πράγματα φωνάζουν και είναι φανερό πως δύσκολα αντιμετωπίζεις αντιπάλους εκτός γηπέδου αν δεν βρεις τρόπους να τους περιορίσεις. Δεν μας αρκεί να ξέρουμε πως είμαστε αδικημένοι ή να παρουσιαζόμαστε σαν τέτοιοι. Θέλουμε επιτέλους να βρεθούν οι τρόποι να μας αντιμετωπίζουν ισότιμα.

Την ίδια στιγμή, είναι καμπανάκι για όλους μας, να σταθούμε ασπίδα προστασίας. Είναι δύσκολος ο δρόμος μας και σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται δίπλα της.