Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Η χειρότερη χρονιά” (video)

Καϊάφας: “Η χειρότερη χρονιά” (video)


Ως τη χειρότερη χρονιά χαρακτήρισε ο Κώστας Καϊάφας τη φετινή χρονιά που είπε με νόημα πως κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να είναι εδώ να απολογούνται για το που έφεραν την ομάδα. Οι δηλώσεις των προπονητών:

Καϊάφας: Μια μεγάλη απολογία και συγγνώμη στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήταν η χειρότερη χρονιά μας. Έπρεπε να είναι κάποιοι άλλοι εδώ να απολογούνται αλλά δεν είναι εδώ εκείνοι που πήραν τις αποφάσεις για τούτη τη χρονιά. Μια ομάδα κακά στελεχωμένη με πολλά οικονομικά προβλήματα. Θα κάνουμε ομάδα ανταγωνιστική που θα κτυπάει όλα τα παιχνίδια. Είδα ένα πανό για πρωτάθλημα στη κερκίδα. Είναι τρομερά τα προβλήματα και χρειάζεται υπομονή. Δεν λέω πως δεν θα πάμε για πρωτάθλημα, είμαστε καταδικασμένοι από την ιστορία μας να το κυνηγήσουμε. Καλή συνέχεια στον Ερμή και συγχαρητήρια στο Νίκο.

Παναγιώτου: Σίγουρα όταν ακούς καλά λόγια από συναδέλφους, είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Ειδικά για ένα μικρό σωματείο όπως το δικό μας, αλλά μια οικογένεια με μεγάλη καρδιά. Θα μακρηγορήσω λίγο και επιτρέψτε μου.Όταν ξεκινούσαμε και άρχισαν οι επιτυχίες κάποιοι έλεγαν πως είμαστε φούσκα. Αυτά τα παιδιά για 17 αγωνιστικές, πάλεψαν σε όλες τις αντιξοότητες και κράτησαν την ομάδα στην 4άδα και σε μια ιστορική στιγμή όπως είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Δίνουμε ένα ιστορικό παιχνίδι για τη κοινότητα της Αραδίππου, αλλά στέλνει και μήνυμα πως τα μεγάλα μπάτζετ δεν κάνουν τις ομάδας. Τα καλά παιδιά και η δίψα για διάκριση κάνουν τις ομάδες. Είμαι περήφανος για τη πορεία. Φίλε Κώστα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Επειδή ξέρω την τρέλα του προπονητή της ομάδας, είμαι σίγουρος πως θα βρει τα πόδια της. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει και μακάρι να τα καταφέρει γιατί χωρίς δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι το ίδιο το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους πάντες.