Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

Καϊάφας: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

kos_7758


Τα εύσημα στους παίκτες του έδωσε ο Κώστας Καϊάφας για τη σημερινή νίκη, που κρατάει την ομάδα μας εντός του στόχου της 4ης θέσης.

Καϊάφας: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είμαστε στο στόχο της 4ης θέσης και θα τον κυνηγήσουμε ως το τέλος. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο τις τελευταίες 4 αγωνιστικές.

Κωστένογλου: Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Από τότε που ανέλαβε ο Καϊάφας ένα άτομο που συνδέεται με το σύλλογο έχει αλλάξει η εικόνα. Όσον αφορά το παιχνίδι, χάσαμε ξανά μεγάλες ευκαιρίες και αντί το 1-0 έγινε 0-1. Έτσι έγινε παιχνίδι τακτικής του αντιπάλου που μας έπαιξε στη κόντρα, λόγω ταχύτητας των παικτών του. Παρότι παίξαμε ορθόδοξα δεν παίξαμε γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές και υπερισχύσαμε, δυστυχώς από ένα αράουτ δεχτήκαμε δεύτερο τέρμα. Η απειρία είναι σημαντικός παράγοντας στο να χάνονται παιχνίδια. Είχαμε υπομονή, προσπαθήσαμε με σωστό τρόπο να ισοφαρίσουμε, μειώσαμε και χάσαμε σπουδαία ευκαιρία. Είμαι ηθικά ικανοποιημένος για τη προσπάθεια Στα 3 παιχνίδια που απομένουν πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Είναι δύσκολο, γιατί έτσι αρμόζει στο σύλλογο αλλά και σε ένα προπονητή. Ευχαριστώ πολύ.